torsdag 25. august 2011

Marinert kylling med kebabdressing - lavkarbo ♥


Nydelig middag i dag :)

Kyllingbitar marinert ett par timar (iallefall) 
i rapsolje med:
kebabkrydder
paprikapulver
cayennepepper
kvitløk
oregano
seltinsalt

Steikes med ikkje alt for varm steikepanne,
i marinadeoljen.

Kebabsausen/dressingen:

1/2 beger seterrømme
1/4 dl majones
1/4 ts minched hot chili
(Blue Dragon 84% chili)
1/4 ss ketchup
2 fedd kvitløk - finhakka
1/4 ts cayenne pepper
3/4 ts kebabkrydder
1/2 ts oregano
1/2 ts paprikapulver
Alt her er ca mengder.

Lag ei lita stund før servering,
sånn at smaken får 'sette' seg.
Kan oppbevarast ei stund i tett boks i kjøleskap.
Denne dressingen kan du også varme opp 
til kebabsaus, 

En enkel salat:

Isbergsalat
paprika
agurk

Vel bekommmmmme og nyyyyt :)

3 kommentarer:

  1. Såg og hørtest godt ut det der

    SvarSlett
  2. Dressingen/sausen var veldig god. Blir nok brukt til masse forskjellig kjøtt den. Også som pizzadressing vil den vere god :) Og kylling er so mykje saftigare når det får ligge nokre timar i marinade før steiking.

    SvarSlett
  3. Dressingen er helt nyyyydelig ! :-)

    SvarSlett