Heimelaga pizzasaus, hot og god :)
Nyyydelig på lavkarbopizza, nam nam.
Ei boks Landlord skinnfrie/flåede tomater (1,5 g karber)
2 fedd kvitløk, finhakka eller gjennom kvitløkspresse
1/2-1 ts minched hot chili
(Blue Dragon 84% chili)
Cayennepepper
Kebabkrydder
oregano
paprikapulver
seltinsalt
En liten skvett fløte om du vil
Mengder er ei smakssak.
Ha alt sammen (untatt fløteskvetten),
i steikepanna og la det putre...
La det stå å putre til masse av fuktigheta har fordampa.
Dårlig bilde, men det har blitt en saus å smøre på pizzaen.
Rett før det er ferdig å koke har du oppi litt fløte,
om du syns den treng en liten touch.
For å få ein heilt glatt saus kan du bruke stavmikser.
Strykes utover pizzaen.
Pizzabotnen vart sprø og god i dag, fordi eg steikte den
på rist etter eg hadde hatt fyllet på.
I dag hadde eg foruten ost: pepperoni, paprika og løk.
Men det var den hotte pizzasausen
som virkelig gjorde susen i dag
Jummmm jummmm, nyyydelig pizza :o)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar