Mmmmmm, nyydelig :)
Kan erstatninga vere bedre enn originalen?? Ja det vil
eg påstå her, for dette var bedre enn fløtegratinerte
poteter :) Litt meir smak, ellers veldig likt poteter.
ca 2 pk fløte
1/2 boks creme fraiche
knapt 400 gram sellerirot
2-3 fedd kvitløk
pepper
litt salt (ver forsiktig, for kvitløken er salt)
ost til topping
Kok opp fløte/creme fraiche før du har oppi sellerirota.
Skjer av skal og ureinheter på sellerirota og skjer den i
skiver, som du igjen kuttar i mindre bitar.
Ha sellerirota,, finkutta (pressa) kvitløk og krydder opp i
blandinga av fløte/creme fraiche. Lat det koke ca 15-20 minutt.
Ha det oppi ei ildfast skål og ha over ost.
Gratiner i ovnen ca ca 30 minutt på 200 grader.
Lurte på kor mange personer du regner til her? Skal prøves ;)
SvarSlett