Gourmetmiddag i dag, nam nam :)
Nakkekoteletter med nydelig tilbehør.
Sellerirot/blomkålmos, nydelig som poteterstetter :)
Fløtesaus, får lyst å slikke fatet reint :)
Steikte kantareller, det var knallgodt :)
Steikt paprika, løk og asparges, har ikkje smakt
asparges før, det var jammen på tide, nam nam :)
So selvfølgelig surkål og tyttebærsyltetøy.
Tilbered kantareller:
Varm rapsolje i steikepanna, hadde oppi kantarellane,
som eg hadde delt i to.
La dei ligge i ro ei stund å steike. Ha på en klatt med
smør etter ei stund og rist så godt i steikepanna.
Rør forsiktig i kantarellane. Salte og pepre.
Tilberede Asparges:
Varm rapsolje i steikepanna, ha oppi paprika, løk og asparges.
Steikes i oljen ei lita stund. Ha på smør, samt salte og pepre litt.
Nam nam, det så skikkelig godt ut :) Og så genialt med blomkålmosen! Den skal prøves ut ;)
SvarSlettJa, blomkålmosen er knallgod :)
SvarSlettLagde denne middagen i dag, men bytta ut til andre grønsaker. Selleri og blomkålmosen var aldeles nydelig! Til og med min mann som er skeptisk til all den "nye" maten som blir servert i heimen måtte skryte av måltidet:) Det blei festmåltid på en onsdag! Tusen takk! Akkurat nå står nøttesjokoladene i kjøleskapet.... Gleder meg:)
SvarSlettOlin