So enkelt, og so nyydelig godt :)
Steikt torsk med grønsaker, og sellerirotmos.
Sellerirotmos:
1 stk sellerirot
Fløte til det dekker sellerirotbitane i panna.
2-3 fedd kvitløk
seltinsalt og pepper
Skjer sellerirota i terningar, hell fløte over.
Ha også oppi finhakka kvitløk.
Lat det koke til sellerirota er mør.
Kjør det til mos med stavmiksaren.
Torsken vendte eg i pofiber med salt og pepper,
før eg steikte den i smør i steikepanna.
Server den steikte torsken med sellerirotmos,
og feks rikelig med brokkoliblanding.
Og litt smelta meierismør.
Hei
SvarSlettDenne fiskeretten frister! Hva gjør du med hvitløkfeddene? Koker de sammen med selleriroten?
Vennlig hilsen
Lisbeth
Ja, enten finhakkar eg dei, eller brukar kvitløkspressa. Dei kokar ilag med sellerirota heile tida :) Skal få det med i oppskrifta :)
SvarSlett