fredag 14. oktober 2011

Godt lavkarbopålegg ♥

Tips til gode lavkarbopålegg.
Eg spiser tre tynne lavkarboskiver til frokost.
Her er nokre av dei pålegga eg brukar :)

Egg, gjerne med majones eller kaviar.


Makrell i tomat.


 Røkt makrell med majones.


1. fårpølse med majones
2. kvitost med paprika
3 Fleskepølse med majones, var overraskande
godt - smaker som god leverpostei :)


Skal lage lista lenger etterkvart,
når eg knipsar bilder :)

2 kommentarer:

  1. Her var det mye godt! Jeg har faktisk aldri spist brød til frokost (bortsett fra hvis jeg har vært på besøk hos noen som serverer det..). Er oppvokst med musli, og har fortsatt med det. Har bare gått over til kokos,nøtter og frø i steden for den med havregryn. :)

    SvarSlett
  2. Eg har alltid spist masse skiver, so det har eg fortsatt med. Men berre ett måltid pr dag. Det er mest praktis å spise skiver til frokost. Men til lunsj spiser eg som regel creme fraiche med nøtte/frø-blanding og heimelaga syltetøy. Spiser du ikkje skiver i det heile tatt?

    SvarSlett