lørdag 24. september 2011

'Rett i skålakake' med krem og syltetøy - lavkarbo ♥

Dette må vere den beste 'rett i koppen' 
eller skåla-retten eg har smakt, mmmmmmm :)

1 egg
4 ss kremfløte
2 ss rapsolje
2 ss tagatesse
(prøv deg fram med søting, vi har ulikt behov)
2-3 ss bakepro
1 lita ss kokosmasse

Ha egg, olje og fløte i ei skål.

Bland godt med en gaffel.

Ha så i tagatesse, bakepro og kokosmasse. Istedenfor
bakepro kan du selvfølgelig bruke malte mandler.

Bland dette også godt med gaffel.

Inni mikro i to minutt.

Eg serverte med piska krem, søta med litt tagatesse,
og syltetøy av bringebær/bjørnebær.

Det var så godt, at eg faktisk glømte å drikke kaffe til ;)))

4 kommentarer:

  1. Her kommer godsakene på løpende bånd! nam nam!

    SvarSlett
  2. Åh, helt fantastisk! Den smakte enda bedre enn kaken i går :) Link til deg hos meg i dag, forresten!! Klem fra Anette :)

    SvarSlett
  3. :) Tusen takk for ett kjempeflott blogginnlegg då, vart heilt satt ut eg :) Og heilt enig, denne siste kaka var, mmmmmm, nydelig :)

    SvarSlett
  4. Denne er helt snadder. Har laga den 2 ganger nå. Har i litt mindre tagatesse, og heller en skvett fløte over når jeg tar den ut av mikroen. Mmmmm

    SvarSlett