I dag vart det pølsegrateng, ein variasjon
med sellerirot :) Det var so mykje bedre enn
å ha makaroni oppi då, mmmmm :)
Oppskrift:
1,5 pakke fløte
400 gram sellerirot
3 fedd kvitløk
litt seltinsalt
litt pepper
Kok fløten ca 20 minutt, for at den skal tjukne litt.
Ha så oppi sellerirot (som du har skrella og skjert i
tynne skiver) og kvitløk. koke ytterligere 20 minutt,
til sellerirota er passe mør. krydre med salt og pepper.
Ha denne blandinga oppi ei ildfast form, og ha oppi
pølser som du har steikt litt på forhånd. Mengde pølser
en har oppi er ei smakssak. Ha godt med ost til topping.
Steik i ovnen på 200 grader i ca 30-40 minutt.
Serveres med feks steikt løk, paprika og brokkoli.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar