Ett must i 'skap og skuffer' når du spier lavkarbo-kost :)
Dette er det eg kjem på no, som eg brukar mykje og somer greit å ha tilgjengelig. Gi meg gjerne ett tips, om det
er noke du meinar er viktig å ha tilgjenegelig.
seterrømme
creme fraishecottage cheese
kremfløte
majones
olje
egg
meierismør evnt flytende bremykt
kvitost
naturell kremost
86 % sjokolade (evnt 70 %)
tomatpure
solsikkekjerner
linfrø
mandlar
sesamfrø
valnøtter, paranøtter og andre nøtter
johanneskjernebrødmel (JBK)
bourbon vanilje (ekte vanilje)
Tagatesse
evnt sukrin (muligens også Splenda)
sukrinmelis
bakepulver
kruskakli
Fiberhusk
Glutenmel
kakaopulver
Mat som brukes ofte:
kjøttdeig
blomkål
brokkoli
kvitløk
isbergsalat/crispisalat
paprika
agurk
sitron
gelantinplater
Sellerirot
babymais
løk
reddik
neper
purreløk
tomat/flådde tomater på boks
gulrot - en del fruktsukker i gulrot (spesielt om den blir kokt)
Litt raspa gulrot er heilt ok.
sukkererter
Pofiber/BakePro og Fibrex kan også vere kjekt å ha i skapet.
Selvfølgelig kjøtt og fisk av ulike slag.
Bær brukar eg en del av. ferske i bærsesongen.
Ellers på året frå frysedisken.
Hei. Kom tilfeldigvis inn på bloggen din då jeg søkte etter enkel lasagne (lav karbo) og har i kveld lagd platene- gikk kjempe greit. Det blir spennende i morgen når jeg skal lage den faktiske lasagnen;)
SvarSlettMen jeg må si at du har en kjempe flott blogg med mange herlige oppskriter. Jeg har blitt inspirert til å bake kake/godis til bursdager og familiesammenkomster:) Masse gøy som skal prøves ut etterhvert.
Tusen takk for oppskriftene! Og for at de er så enkle å forstå, ikke masse fancy greier:)
Vennlig hilsen Victoria.