Heile tacopaien har ca 23 gram karber (ca 5 %),
og feittinnholdet er på 78 %. Utrekna på diett.no
Botn:
125 g smør
1 dl mandelmel
2 dl pofiber
1 egg
Seltinsalt
Skjer meierismøret i terningar, og smuldre det inn
I mjølet. Kna deretter inni egget.
Trykk deigen ut i paiforma og oppetter kantane.
Prikk deiga med gaffel.
Fyll:
1 pk kjøttdeig
1 løk – finhakka
Creme fraiche, ta ca 2 teskjeer av boksa som skal brukes til sausen.
3 fedd kvitløk – finkutta eller pressa i kvitløkspresse
Krydder:
Heimelaga tacokrydder, 2-3 ts.
3 deler spisskummen
1 del oregano
1/2 del pepper
1 del paprika
1 del chili hot, piri piri
4 deler chili powder
1 del kvitløkspulver
1 del salt
3 deler spisskummen
1 del oregano
1/2 del pepper
1 del paprika
1 del chili hot, piri piri
4 deler chili powder
1 del kvitløkspulver
1 del salt
Saus:
1 boks creme fraishe
2 ss majones
1 ts pepper
Ha over salat før servering:
Strimla isbergsalat
Strimla agurk
Hei, Dette så veldig godt ut! Men hva er pofiber og hvor kan jeg få kjøpt dette?
SvarSlettHer kan du lese om Pofiber
SvarSletthttp://www.semperglutenfritt.no/glutenfrie-produkter/mikser/pofiber
Eg kjøpte det på nett, men vil tru du finner det på en vanlig helsekostbutikk også.