torsdag 2. juni 2011

Rundstykker, lav-karbo ♥

Ei rundstykkedeig, 
som også kan brukast til pølsebrød :)
Fant oppskrifta på LCHF-bloggen.


1 dl sesamfrø
0,5 dl solsikkekjerner
0,5(-1) dl kruskakli
0,3 dl linfrø
2 dl revet ost
4 egg
 1 ss glutenmel
0,5 ts salt
1 ts bakepulver

Sesamfrø til pynt.

Mal sesamfrø og solsikkekjerner, med feks stavmiksar. 
Bland alt det tørre og bland til slutt inn egg og ost.
Lat røra stå i nokre minutt. Om røra er for laus, 
kan du blande inn litt meir kruskakli.

180 grader, 10-15 minutt.

Form røra til passe rundstykker, ca 10 stk.
Bruk ei spiseskje dyppa i kaldt vatn.
Såg at En sunn familie hadde prøvd å lage
pølsebrød av røra, so det ville eg og prøve :)
Gikk fint det, litt flate men ok :)


Forme pølsebrøda med våte fingrar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar