Ei rundstykkedeig,
som også kan brukast til pølsebrød :)
Fant oppskrifta på LCHF-bloggen.
1 dl sesamfrø
0,5 dl solsikkekjerner
0,5(-1) dl kruskakli
0,3 dl linfrø
2 dl revet ost
4 egg
1 ss glutenmel
0,5 ts salt
1 ts bakepulver
Sesamfrø til pynt.
Mal sesamfrø og solsikkekjerner, med feks stavmiksar.
Bland alt det tørre og bland til slutt inn egg og ost.
Lat røra stå i nokre minutt. Om røra er for laus,
kan du blande inn litt meir kruskakli.
180 grader, 10-15 minutt.
Form røra til passe rundstykker, ca 10 stk.
Bruk ei spiseskje dyppa i kaldt vatn.
Såg at En sunn familie hadde prøvd å lage
pølsebrød av røra, so det ville eg og prøve :)
Gikk fint det, litt flate men ok :)
Forme pølsebrøda med våte fingrar.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar