I desse grilltider må potetsalaten erstattes
med ett eller anna :)
Og då er denne blomkålsalaten ett godt alternativ.
Her servert sammen med ostegrill.
dei har 7 % karber, so det finnes sikkert bedre pølser.
Men eg er veeeldig glad i Gilde sine ostegrill :)))))
Oppskrift, 4-5 porsjonar
1 blomkål
1/4 gulløk - hakkes/finhakkes
1 fedd kvitløk - i kvitløkspresse
2 hardkokte egg - hakkes opp.
1 ss eddik
ca 3 ss sylteagurk - finhakka
1 ss sennep
1/2 boks seterrømme
1 1/2 dl majones
knapt 1 ts sukrin
litt seltinsalt og pepper/peppermix
1 ts paprikapulver
Kok blomkålen so vidt mør, og avkjøl den
deretter til den er heilt kald. Skjere den so i bitar.
Egga må også kokast og avkjølast.
Mens blomkålen kokar blandar du alle ingrediensane
sammen i ei skål.
Ha egg og blomkål oppi når det er kaldt.
Serveres kald til all grillmat,
der du ellers ville servere potetsalat.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar