Deilig middag i dag, ytrefilet av svin med tilbehør :)
Ganske enkelt, men nyyydelig godt var det :)
Masse sjampinjong (ja eg som ikkje likar sjampis,
syns dette vart godt.... kanskje har eg blitt voksa hihihi)
løk, paprika og babymais.. svinekjøtt.. og ei boks rømme,
vips so har du ett nydelig måltid.
Har du to steikepanner er det veldig greit, men ikkje ett
must altså. Steik (eg likar det marinert) kjøttet i
små terningar. Samtidig steiker du den oppskiva soppen
i masse meierismør ( i panne nr 2) eg likar den godt steikt.
Salte og pepre soppen
Når den er ferdig steikt, steiker du løk, paprika og babymais.
Samtidig tar du kjøttet på tallerkenen, og heller rømma
oppi steikefettet frå kjøttet. Smak om du trenger å
krydre litt. Trenger berre so vidt å koke. Dette er den enklast
og beste sausen som fins til steikt kjøtt :)
Velbekomme :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar