Nydelig kveldsmat i kveld :)
Nemlig biffsnadder med rømmesaus.
Type kjøtt: Biff mørbrad.
Har du to steikepanner, bruk 2 :)
På den eine steiker du sjampinjong,
eller annen sopp om du har.
På den andre steikepanna steiker du kjøttet
i terningar. Pepre litt til og begynne med,
og salte først når kjøttet har fått steike'skorpe'.
Når soppen er ferdig, brunar du paprika og løk
i store bitar.
Legg kjøtt og paprika løk på tallerkenen...
gi soppen ei rask runde i steikepanna.
Ha pitte litt smør i steikepanna du steikte kjøttet
i, hell oppi ei boks rømme.... la dette putre ett par
minutt og smake til med pepper.
Ha soppen på tallerkenen og hell over rømmesaus.
Mmmmmmm rømmesausen blir so god på denne
måten....... klarer ikkje å gi meg før den er spist opp ;)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar