mandag 20. februar 2012

Sjokoladepudding - lavkarbo ♥

Mmmmmm, akkurat som den heimelaga
sjokoladepuddingen mamma laga når
eg var lita :)

2,5 dl fløte
2,5 dl vatn
20 gram kakao
35-40 g tagatesse
1 ts bourbon vanilje (kan sløyfes)
5 plater gelantin

Legg gelantinplatene i kaldt vatn i ti minutt. Hell 
fløten i ei panne. Bland kakao, tagatesse og evnt 
vanilje og bland det i fløten. Kok opp, og lat 
det koke ett minutt eller to. Ta panna av plata og 
bland inn gelantinen (som du først  har klemt vatnet 
ut av). Slå oppi ei skål og avkjøl i kjøleskap. 

 Stiv eter 2-3 timar.

Serveres med varm vaniljekrem eller vaniljesaus.

3 kommentarer:

  1. Åh, dette har jeg tenkt på å lage så lenge nå, men får liksom aldri gjort det, hehe.. Det så kjempegodt ut! :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Åja, det var kjempegodt :) En smak av barndommen min :)

      Slett
  2. Åååå ser så godt ut :) Må prøves snart,Er det til en til 2 personer?
    Klem <3

    SvarSlett