lørdag 18. februar 2012

Hamburgerbrød og dressing - lavkarbo ♥

Hamburger til kvelds i dag, nam nam.
Burgerern er viktig, og tilbehøret også :) Men
like viktig er ett godt brød og en god dressing :)

Originalopskrifta er LenaBeatrice sitt 

4 eggekviter
25 g malte mandler
25 g malte solsikkekjerner
25 g linfrø
25 g sesamfrø
15 g bakepulver
litt salt

Pisk eggekviten heilt stive.
Eg er veldig glad for min TupperWare piskedings,
å piske eggekviter med den, er veeeldig for gjort :)

Vend forsiktig inn alt det tørre.

Ferdig deig/røre.
















Legg røra på ei bakepapirkledd plate.
Her kan du lage både rundstykker og
hamburgerbrød. 20 minutt på 175 grader.


















Rundstyket delt...














Hamburgerbrød, litt tynt men gikk fint å dele.
Og det gikk ikkje i stykker når eg spiste :)

Også morgendagens frokostrundstykker er klar :)

En god dressing må også til på en hamburger:

1/2 beger seterrømme
1/4 dl majones
1/4 ts minched hot chili
(Blue Dragon 84% chili)
1/4 ss sukerfri ketchup
2 fedd kvitløk - finhakka
1/4 ts cayenne pepper
3/4 ts kebabkrydder
1/2 ts oregano
1/2 ts paprikapulver
Alt her er ca mengder.

Lag ei lita stund før servering,
sånn at smaken får 'sette' seg.
Kan oppbevarast ei stund i tett boks i kjøleskap.

Først brød, so grønt.....


...... so dressing......

Til slutt burger og brød igjen.....
Velbekomme og nyt ♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar