søndag 10. april 2011

Ett sunnere alternativ av ingredienser i maten ♥

Vil prøve å lage mat og kos på en litt sunnare måte :)
Bytte ut Sukker med ett sunnere sukker.
Tilsette litt meir fiber i maten.
En litt sunnare sjokolade.
Og bytte en del av kveitemjølet med mandelmjøl.


(Klikk og les)

   * Glutenfritt
    * Inneholder hele 60% fiber
    * Gir jevnere blodsukker- og energinivå
    * Kan øke fettforbrenningen med opptil 23%
    * Godt for fordøyelsen og immunforsvaret
    * Brukes i baking og matlaging, eller som kosttilskudd

(Klikk og les)

Om du ønsker å bake med ett lavt innhold av karbohydrater :)
Mal mandlar til mjøl sjøl, det er dyrt å kjøpe.

Mørk sjokolade. 
Denne eg har funne er sikkert ikkje den sunnaste, 
men dess meir kakao, dess sunnare er den.

(Klikk og les)

    * Null kalorier
    * Skader ikke tennene
    * Smaker og ser ut som sukker
    * 100% naturlig - finnes i bl.a. frukt
    * Gir ingen blodsukkerstigning (null GI)
    * Virker som antioksidant i kroppen

Eg skal nok komme med oppskrifter etterkvart også :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar