Mmmmmm, akkurat som den heimelaga
sjokoladepuddingen mamma laga når
eg var lita :)
2,5 dl fløte
2,5 dl vatn
20 gram kakao
35-40 g tagatesse
1 ts bourbon vanilje (kan sløyfes)
5 plater gelantin
Legg gelantinplatene i kaldt vatn i ti minutt. Hell
fløten i ei panne. Bland kakao, tagatesse og evnt
vanilje og bland det i fløten. Kok opp, og lat
det koke ett minutt eller to. Ta panna av plata og
bland inn gelantinen (som du først har klemt vatnet
ut av). Slå oppi ei skål og avkjøl i kjøleskap.
Stiv eter 2-3 timar.
Serveres med varm vaniljekrem eller vaniljesaus.
Åh, dette har jeg tenkt på å lage så lenge nå, men får liksom aldri gjort det, hehe.. Det så kjempegodt ut! :-)
SvarSlettÅja, det var kjempegodt :) En smak av barndommen min :)
SlettÅååå ser så godt ut :) Må prøves snart,Er det til en til 2 personer?
SvarSlettKlem <3