torsdag 2. februar 2012

Kylling på ei seng av wok-grønsaker - lavkarbo ♥

Sjøl en sjuk helt må ha mat - og no passa
det best med mat uten meieriprodukter ;))
So måtte det vere enkelt, og fristande........

Kva hadde eg tilgjengelig..... joda kylling
og kinesiske wok-grønsaker.

Eg la kyllingen i marinade av rapsolje,
paprikakrydder og nokre fedd pressa gjennom 
ei kvitløkspresse. La det godgjere seg ei stund.

Steik kyllingfileten på svak varme, snu jevnlig under
steiking. Når den er ferdig, la den kvile ei stund i foile.

Sil så marinaden oppi steikapanna (få vekk kvitløks-
bitane, dei brenn seg so lett) og steik wok-blandinga i 
oljen. Salte litt, greit å få i seg salt når en er sjuk.

Server kyllingen, oppskåret, oppå wok-grønsakene.
Hell gjerne litt god olje over :)

2 kommentarer:

  1. Mmm! Marinader på lavkarbovis er noe jeg vil ha flere av, om du har? :D

    SvarSlett
    Svar
    1. Egentlig er det vel so enkelt, at du bukar den oljen du likar best, og har oppi dei kryddera som passar til retten du skal lage. Sitron om det passar feks, og søtstoff om det passar.

      Slett