Jepp, då har eg prøvd det også ;) Ikkje at eg er so
veldig glad i å ha det på skivene, men kjekt å prøve :)
Kan brukes til anna enn pålegg også.
75 g hasselnøtter, kjør fint i blender.
50 g usalta smør - smelte
1 dl fløte
20 g kakao
ca 45 g tagatesse
1/2 ts bourbon vanilje
Etter at hasselnøttene er kjørt fine i blender, har
du alt det andre oppi og 'køyrer' blenderen til
det blir ei glatt og fin masse. Ferdig :)
Pålegget innholder 4,45 g karber pr 100 gram.
Denne porsjonen veger totalt 220 g, 9,8 g karber.
Hadde ei prøveskive med sjokoladepålegg :)
Det var godt, en heilt annen oplevelse enn nugatti.
Kan nok brukes som fyll på kakebotn også :)
Ei lita opplysning her kl 22.40, 18. febr.
Sjokoladepålegget er smørbart også etter fleire
timar i kjøleskapet. Og smaken er også endå bedre,
har 'satt' seg litt :) Måtte berre smake litt til c",)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar