Hadde en rest med kjøttdeig frå tacoen i går,
og då måtte eg berre spise pastaen eg laga for
ett par dagar sida - altså som tagliatelle :)
Og denne pastaen var like god som tagliatelle,
som den var til lasagneplater - JIPPI :)
Oppskriften på pastaen finn du her c",)
Det gikk fint å oppbevare den i kjøleskap i en
plastpose ett par dagar. Måtte prøve å varme den
opp, ved å dampe den.... men det vart ikkje so bra.
Då limte den seg litt sammen og ble litt seig.
So det beste er å varme den med kjøttsausen.
Og den er nok aller best nylaga, kjevla so tynn
som mulig. Pastaplatene kan fryses vil eg tru.
Skal prøve å fryse neste gong eg lagar.
Kjøttsausen, enkel og grei :)
kjøttdeig
shalottløk
kvitløk
paprika
litt mais
hermetiske, flådde tomater
en skvett fløte
salt
peppermix
kebabkrydder
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar