onsdag 21. desember 2011

Fylt paprika - lavkarbo ♥

Fylt paprika, knallgod og enkel middag eller kveldskos :)

 
Mens eg steikte fyllet satte eg ovnen på 200 grader
og delte en paprika i to. Og satte den i ovnen 
på ett bakepapir på steikeplata.

Fyll: ca 200 gram kjøttdeig, 1/2 gulløk, 1/2 paprika
2-3 fedd kvitløk, ca 2 ts tomatpure, en god skvett fløte,
litt raspa parmesanost og seltinsalt & peppermix.

Brun kjøttdeiga først og steik også løk og paprika før 
resten tilsettes. Tilsett så det andre og lat det putre litt. 
Tilsett parmesanosten rett før det er ferdig laga.

Ta ut paprikaen, og hell av vatnet som eventuelt har
skilt seg ut mens dei har stått i ovnen.

Eg setter dei i ovnen sånn at dei skal verte litt varme
og mjuke før eg fyller dei med kjøttdeigfyllet.

Ha oppi fyllet...

topp det med rikelig med raspa ost...

gratinert i ovnen til osten er gyllen....

Nyyyyt, dette var veldig godt :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar