Pølser er lett å spidde på bål og glør, men en kan
fint lage andre ting også. feks med kjøttdeig.
Eg laga to variantar i går, som du kan forberede
både på kjøkkenet heime eller på ei 'fjøl' ved bålet.
Eg laga min mat ved bålet, syns det er halve stasen
når maten skal steikast på bål :)
Her er ingen nøyaktige mål:
Kjøttdeig, løk, paprika, kvitløk, salt og pepper.
Eg kutta opp paprika, løk og kvitløk og blanda det
sammen med kjøttdeiga. Salta og pepra.
Stappa full ein paprika eg hadde skjer 'hatten' av.
Pakka det godt inni dobbel folie.
Neste variant forma eg nesten som ei karbonade inni
folien og pakka godt inn, også i dobbel folie.
Legg pakkane på glør bakerst i bålet, og lat det stå.
Tok ikkje nøyaktig tid, men ca 30 minutt kanskje.
Mens du ventar spidda du ei pølse som forrett :)
Eg åt maten frå folien og ei skjerefjøl, med en
klatt creme fraiche på :)
Og med ei sånn utsikt når eg lagar mat,
blir det ekstra godt :)
Pølsene som coop har, de der 3 for 69 kroner. De er gode. Argentiske pølser. Mmm! Smakt på de? Inneholder ikke så mange karbohydrater. 3-4 pr pølse. Og det holder med en.
SvarSlettLurt tips. Bildet med utsikt var fint. :)