søndag 30. oktober 2011

Grønsaksgrateng med kylling - lavkarbo ♥

Kylling på grønsaks-seng....
hihi... flott navn gitt, og godt var det.
Er inni en kyllingstim for tida, trur eg....
knallgodt og kan brukast til so mongt :)

1,5 pk fløte
1 lite blomkål
1 liten brokkoli
1 passe bit sellerirot
1 liten, raud paprika
3 fedd kvitløk
3 stilkar vårløk
3 kyllingfiletar
Litt parmesanost
Kvitost til topping

Forkok brokkoli og blomkål nokre minutt, ca 5-6.

Skjer sellerirota i terningar og kok den mør i fløten.
Lat kvitløken, finhakka, koke ilag med sellerirota.

Ha sellerirot/fløte, brokkoli og blomkål oppi ei
ildfats form. Kutt paprikaen i passe bitar, og finkutt
vårløken. Bland dette sammen med resten i forma.
Krydre også med seltinsalt og pepper, etter smak.

Rasp ett fint lag med parmesanost over, gir en god smak.

No skal du legge over (forsteikte) kyllingfiletar,
som du har skjert oppi passe skiver.

Topp med kvitost.

Steik i ovnen, 200 grader - ca 30 minutt.

Nyyyydelig var det, nyyyyt :)

1 kommentar:

  1. HEI!
    Så nyyydelig ut!Men har du prøvd den blomkål og brokkoli gratengen fra landloord på rema 1000???Den er både billig og veldig lavkarbo,kjempego på smak...er bare å tilsette d du måtte ønske av kjøtt og ost på toppen!!!Jeg pleier og tilsette litt løk,purre ,chili o.l for litt ekstra smak.Den anbefaler jeg veldig! Bare et tips,er så sabla enkelt seddu

    :)))
    ps.flott blogg du har,den ligger på bokmerke på pc nå! :))

    SvarSlett