torsdag 27. september 2012

Fiskegrateng - lavkarbo ♥

Enkel og god fiskegrateng.

















1 pose blomkål og brokkoli, dypfryst 500 g
500 g torsk
1/2 pk fløte
1/2 boks creme fraiche
1-2 egg
salt og pepper og evnt muskat

Nokre valnøtter til rasp oppå gratengen.

Kok opp vatn, og trekk fisk 10-15 minutt.
Kok også opp vatn og gi grønsakene ett raskt oppkok.

Kok opp fløte og CF sammen med salt og krydder.
avkjøl 'sausen' litt og rør inn egg.

Ha grønsaker og fisk oppi ei eldfast from.
















Hell sausen over fisk og grønsaker.
















Rasp over litt valnøtter, om du ønsker det.
Steikes på ca 200 grader i 25-30 minutt.

Serveres sammen med feks raspa gulrot og litt smelta smør.

4 kommentarer:

  1. Pofiber går også an å strø over, blandet med revet parmesan! :) Det er godt med fiskegrateng! :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Eg har prøvd pofiber en gang, og det gav en litt 'tørr' smak... nei vanskelig å forklare ;)) men kanskje eg skal prøve det sammen med parmesan :) Takk for tips :) Men det var veldig godt med malte valnøtter, sjøl om det kanskje høyres litt merkelig ut :)

      Slett
  2. Det avgjør saken. Jeg kjører ponøttvalparfibersan!

    SvarSlett
  3. Nettopp hatt dette til middag-deilig!!
    men dobblet mengden fisk å hadde i litt purre.
    på toppen hadde jeg polfiber og romano/pamesan ost;)
    Tror vi har funnet en ny fiske favoritt;)
    tusen takk og ønsker deg god helg=)
    ellen

    SvarSlett