mandag 22. april 2013

Fiskewok - lavkarbo ♥

Dette må vere den beste måten å spise fisk på.
Og den beste måten å tilberede grønsakene på.

Mine ingredienser:


Blomkål, brokkoli, babymais, paprika,
løk, sukkererter og soltørka tomater.

Samt torsk og bacon.

Mengde får vere ei smakssak her.













Aller først gi blomkål og brokkoli ett raskt oppkok, og maks
ett par minutter koking. Ha litt salt i vatnet. Avkjøl raskt i kaldt
vatn.
















So kuttar du bacon i små terningar og steiker desse i passe
varmt smør.
















Deretter står torsken for tur. Deles i passe bitar og steikes
i rikelig, passe varmt smør. Pass på at fiskebitane er godt
avtørka so det blir minst mulig væske panna. Salte og pepre
forsiktig. Snu fiskebitane forsiktig under steiking, so dei
forblir i heile bitar.
















Ha olje i woken, eg likar godt min støpejernswok som tåler
god varme.
Når oljen er godt varm har du oppi løk, paprika, babymais,
sukkererter og dei soltørka tomatane. Lat dette surre ei lita stund
i den vare oljen.


















Mot slutten av steiketida har du oppi blomkål og brokkoli.
Salte og pepre litt.
















Heilt til slutt har du oppi torsken, og vender den forsiktig inn
ilag med grønsakene.






























Serveres rykande varmt med ett dryss steikte bacon.
















Velbekomme og nyt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar