onsdag 16. januar 2013

Pizzaform - lavkarbo ♥

En ny vri på pizzaen, denne gangen ganske grønsaksrik :)
Har tatt utgangspunkt i denne blomkålretten.














Passer til ei form på ca 30 x 40 cm.

Botnen:

1 stort blomkål
100 g naturell smøreost
150-200 g kvitost
(eg brukte 50/50 cheddar og norvegia)
salt og pepper

Kok blomkål, men la det vere litt crunchy.
Hell over i ei sil, og trykk ut alt vatnet. Bland inn osten.

Mos det so fint du vil ha det. Eg brukte en 'kålrabistappe'moser,
men du kan også bruke en stavmikser.

Haes opp i ei bakepapirkledd form.
























Lag pizzafyll:

Kjøttdeig, løk, paprika, kvitløk (finhakka), skinnfrie tomater,
tomatpuré, salt, peppermiks, cayennepepper og oregano
(eller andre krydder)

Brune kjøttdeigen, på slutten har du opp i paprika og løk. Brun lett.
Ha oppi alt det andre og lat det putre ei lita stund.

Ha fyllet opp på blomkål/ostebotnen.

Topp med ost. Steikes ca 30 minutt på ca 200 grader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar