En ny vri på pizzaen, denne gangen ganske grønsaksrik :)
Har tatt utgangspunkt i denne blomkålretten.
Passer til ei form på ca 30 x 40 cm.
Botnen:
1 stort blomkål
100 g naturell smøreost
150-200 g kvitost
(eg brukte 50/50 cheddar og norvegia)
salt og pepper
Kok blomkål, men la det vere litt crunchy.
Hell over i ei sil, og trykk ut alt vatnet. Bland inn osten.
Mos det so fint du vil ha det. Eg brukte en 'kålrabistappe'moser,
men du kan også bruke en stavmikser.
Haes opp i ei bakepapirkledd form.
Lag pizzafyll:
Kjøttdeig, løk, paprika, kvitløk (finhakka), skinnfrie tomater,
tomatpuré, salt, peppermiks, cayennepepper og oregano
(eller andre krydder)
Brune kjøttdeigen, på slutten har du opp i paprika og løk. Brun lett.
Ha oppi alt det andre og lat det putre ei lita stund.
Ha fyllet opp på blomkål/ostebotnen.
Topp med ost. Steikes ca 30 minutt på ca 200 grader.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar