mandag 20. august 2012

Yoghurtis - lavkarbo ♥

Enkel og god pinneis :)





















1 pk kremfløte
5 dl tyrkisk yoghurt
ca 30 g tagatesse
ca 30 g raspa sjokolade

Pisk fløte og tagatesse, til en ikkje heilt stiv krem.
Bland krem og yoghurt. Vend til slutt inn sjokoladen.

På denne isen har eg ikkje brukt iskremmaskina mi,
fyllte berre rett i isformene og putta oppi en ispinne.
I frysaren med dei. Nydelig is med tydelig smak av
yoghurt :))

Oppskrifta her gir 15 pinneisar.

6 kommentarer:

  1. dette virket jo såre enkelt!!? Jeg har endelig fått summet meg til å kjøpe vaniljestang og tenkte jeg kanskje kunne bruke d i dette???Eller vil d bli feil tror du?tror du jeg må ha i en stang i så fall???

    SvarSlett
  2. Ja enkelt og godt :) Du kan fint ha i vanilje. Men skal du få ut smaken frå vaniljestanga må kanskje den koke sammen med fløten, og då kan den nok ikkje piskes til krem. Men om du får tak i bourbon vaniljepulver kan du fint ha oppi 1 ts av det :)

    SvarSlett
  3. Tagatesse - som dansker ved jeg ikke hvad det er? En spændende blog du har.
    Hilsen Charlotte

    SvarSlett
  4. Du må undskylde - jeg har googlet det - nu ved jeg det er ukkererstatning - sorry:-).
    Hilsen Charlotte

    SvarSlett
    Svar
    1. Bra du fant svar :) Men, det er berre å spørre om du lurer på noke :)

      Slett